SKA DU SÄLJA DIN BIL? VI KÖPER DEN GÄRNA!

Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att köpa en ny bil och vet inte va du ska göra av den nuvarande bilen? Många väljer att annonsera den via sociala medier, Blocket eller tidningen men det kan ofta vara en tidskrävande och långsam process. Oroa dig inte, vi på Fordonsbolaget köper gärna din bil! Fyll i uppgifterna i uppgifterna, dvs regnummer och miltal, om bilen i vårt formulär här på sidan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering! 

Sälj bilen online

För dig som inte har möjlighet att besöka oss så kan du sköta processen online. Genom att fylla i formuläret här bredvid ger vi en kostnadsfri värdering av din bil baserat på årtal, miltal och slitage. När du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du känna dig trygg med att vi ordnar en enkel och smidig process, där vi underlättar hela säljprocessen. När du ska sälja din bil privat kan det ibland dröja innan du hittar en köpare och ofta blir det en segdragen förhandling om priset. Men när du säljer din bil till oss på Fordonsbolaget så kan du tryggt veta att du har pengarna på bankkontot inom 3 dagar. Dessutom ansvarar vi för det administrativa kring ägarbyte, avanmälan och löser eventuella lån.


Pssst… Du vet väl om att du även kan använda din nuvarande bil som inbyte när du köper en ny bil hos oss! Välkommen in till vår bilhall för att veta mer om hur du kan sälja din bil till oss - eller kontakta oss på 08 322 900!

FRÅGOR OCH SVAR

LÖSER NI LÅN PÅ BILEN?

Ja, vi löser lån, leasing och betalar ut kontant vid önskemål när du säljer bil till oss.

VID KÖP, TAR NI MIN BIL I INBYTE?

Ja, oavsett vad det är för bil du har så tar vi den i inbyte om du inte väljer att sälja den till oss direkt.

OM JAG ENBART VILL SÄLJA MIN BIL?

Vi är framförallt intresserade av bilar som uppfyller följande krav:

  • Svensksåld
  • Max 12 000 mil
  • Max 8 år
HUR VÄRDERAR NI BILARNA?

Till skillnad mot många andra bolag så sköter vi värderingen helt manuellt vilket gör att du får ett så rättvist pris som möjligt när du säljer din bil. Några exempel på begagnade bilmärken som vi köper är

  • Tesla
  • Porsche
  • Mercedes Benz
  • Audi
  • BMW
  • Volvo

SÄLJ DIN BIL

UPPGIFTER OM BILEN
Regnummer*
Miltal* 
Epost* 
Vill du enbart sälja din bil eller byta mot en annan?

custom loader image