null

HITTA DIN DRÖMBIL

Vi tycker inte att du ska behöva missa din kommande drömbil, enbart för att du av olika skäl inte har möjlighet till att besöka oss här på plats i Stockholm.

Distanspaketet skapades för att göra det så enkelt som möjligt för dig som redan har bestämt dig för en av våra drömbilar i lager. Med vår smarta betalningslösning kan du signera ditt avtal inom loppet av minuter via din telefon, och få bilen levererad till din verksamhet eller hemadress inom ca: 10 arbetsdagar. E-handel är verkligen här för att stanna. Att slippa resan till vår bilhall kan vara ett incitament nog, men utöver att bespara dig en längre resväg har du även 2.95% ränta att se fram emot, 2 års garanti, pengarna-tillbaka-garanti samt fri returrätt och fri frakt.

Grundare Fordonsbolaget, Kevin Aslan

BESTÄLL DIN BIL HÄR

  • Fyll i dina uppgifter i formuläret så återkommer första tillgängliga säljare till dig så snart som möjligt.
  • Du och ansvarig säljare gör upp om detaljerna och vi skickar din bil med vårt transportbolag till antingen din verksamhet eller hemadress.
  • Om du har en inbytesbil hämtar vi givetvis upp den i samband med leverans. Transporten tar oftast ca. 5 arbetsdagar.
Sök här...
 
Dina uppgifter
Ditt namn *
 
Personnummer
 
Telefon

+46

 
Epost *
 
Finansiering
Hur vill du finansiera din bil?
Eventuellt inbyte
Har du en inbytesbil?
Jag samtycker till att min uppgifter hanteras enligt gällande integritetspolicy.

Vad tycker våra kunder - buy online

REKOMMENDATIONER

VÅRA REKOMMENDATIONER KOMMER FRÅN RECO.SE. GENOM RECO KAN DU LÄSA OM ANDRAS UPPLEVELSER HOS OSS INNAN DITT BESÖK.

Asif är en mycket bra och proffesionell bilförsäljare med god och balancerad människokännedom och god kundbemötande vilket gjorde att jag faktiskt valde att fortsätta med bilaffären hos Fordondsbolaget. Önskar honom all lycka i hans fortsatta kariär i bolaget.

Farshad K
Säljare: Asif Ahmad Läs samtliga rekommendationer från Reco

Företaget med bästa servicen efter att man har köpt bilen . I synnerhet deras säljare Asif "ger aldrig upp tills kunden är 💯 ,%nöjd.

Jag köpte en Ford Shelby och David hjälpte mig. Utmärkt bemötande och väldigt lätt att sammarbeta med. Han håller också alltid det han lovar!

Walid E
Säljare: David Davidsun Läs samtliga rekommendationer från Reco

Det enda bilföretag som tar hand om sina kunder även efter slutfört affär speciellt deras fsg Asif som inte ger upp tills kunden blir helt nöjd (inte bara nöjd) Deras distanspaket höjer ytterligare skillnaden (säkerheten ) mellan alla andra bilförsäljare och Fordonsbolaget AB Tack för att vi fick köpa en bil av er , tack Asif Zami &Agge

Bra förstklassig service som har kunden och kundens behov i fokus. Vår säljare var professionell och hjälpsam, men även väldigt kunnig. Kommer fortsätta att köpa bil på fordonsbolaget.

Rania A
Säljare: David Davidsun Läs samtliga rekommendationer från Reco

VILLKOR

2,95 % RÄNTA

Alla leveranser till distanskunder är med 2.95% ränta – alltid! Räntan är rörlig och kan komma att ändras av banken

KOSTNADSFRI LEVERANS

Kostnadsfri leverans i hela Sverige, samt fri returrätt och frakt. Inga onödiga avgifter!

2 ÅRS GARANTI

Vi levererar våra bilar med två års garanti, oavsett märke eller prisklass. Gäller ej bilar under 50 000 kr

PENGARNA TILLBAKA GARANTI

Vi erbjuder Pengarna-Tillbaka-Garanti inom 2 veckor eller max 30 mil körda på alla objekt sålda med distanspaketet. Förutsätter att bilen är i samma skick som vid leverans

custom loader image